Normal eller onormal???

Sitter i bilen på väg hem till en kompis för att grilla och leka med alla nio hundar. Måste bara lägga in en snabbstory. Jag satt kvar i bilen och väntade medan chaffisen med flickvän gick in på Maxi och handlade någon efterrätt till grillpartyt. 

För att fördriva tiden satt jag och letade efter andra bloggar. Det är ju en ny värld för mig det här. Jag hittade en sida där de marknadsförde bloggar och ju flera besökare de hade, desto högre upp i listan kom de. 

Jag började skumma igenom listan efter en blogg jag skulle vilja läsa och kanske följa. Det var sida efter sida och jag läste och läste. Efter fem-sex fullmatade sidor gav jag upp. Inte en enda normal blogg! Det var som ett smörgåsbord av fejkad tillvaro a la Facebook. Jag såg framför mig alla presentationer av uppstyltade leenden, frisyrer, maträtter och annat oerhört viktigt att dela med sig av. Hysteriska träningsbloggar om hur OTROOOOLIGT lätt allting var, matbloggar om alla sorters dieter och bara rosa fluff överallt. 

Var är då de vanliga människorna? Bloggar inte de? De som faktiskt önskar ungarna till månen en dålig dag, lagar korv med bröd flera dagar i rad och sedan slår på stort och har pulvermos till korvarna. 

Då kan jag bara konstatera att antingen är det inte någon alls som vill läsa min vardagsblogg – eller så finns det fler som jag som är upp till öronen trött på allt rosa fejkat fluff och som då verkligen kommer att gilla min blogg.  

Det ska bli kul att se vilket som slår. Fluffet eller verkligheten 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s