Välkommen!

Välkommen till min nya blogg!

Här kommer jag att skriva om mitt liv. Okej, tänker du kanske nu, vem skulle vilja läsa om ditt liv? Bara så där? Är du så intressant, eller? Nej, jag är inte speciellt intressant, eller jo, kanske… Oavsett vilket så lovar jag dig att det blir en hissnande läsning! Det typ bara måste vara omöjligt att det händer alla de saker som händer i mitt liv… Jag har bloggat lite tidigare, men då har texterna censurerats skarpt för att det inte ska slå tillbaka när jag delar med mig av vardagens fullkomligt galna händelser.

Jag har lagt in mina blogginlägg från min förra blogg i menyn överst på sidan, så om du vill kan du gärna gå in där och läsa om hur det hela startade. Nu ska jag istället fokusera på att få igång den här bloggen och att få fram all den info jag kan hitta om LDS! Jag har letat och letat nu i flera veckor och det är allt annat än lätt att ta till sig infon och försöka förstå den rätt med alla medicinska termer och så gott som ingenting finns på svenska. Inte ens Socialstyrelsen har någon information om LDS på svenska utan de hänvisar vidare till det amerikanska registret med sällsynta sjukdomar.

Men det ska det bli ändring på! Jag ska leta upp så mycket info jag kan, översätta det och dela med mig av det här på bloggen. Samtidigt ska jag varva infon med mitt sjuka liv… Vilken kamp det måste vara med Socialförvaltningen, biståndshandläggare, kommunen och andra inblandade och hur jag då mitt i allt det här faktiskt ibland bara bubblar över av glädje och lycka för allt det där galna som trots allt händer mellan varven.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s